Motocross Om sporten / Linker
GULL i lag-NM Motocross 2012GULL i lag-NM Motocross 2012
Postet av admin den 27-02-2014 09:06:38

Det ble i helgen kjørt lag NM på Gardermoen. Og hvilken helg det ble! Gardermoen vartet opp med et supert arrangement og været viste seg på sin beste side på denne tiden av året.

Oslo hadde i år påmeldt hele 4 lag i senior. Vi måtte dessverre trekke 4 laget da det manglet 2 sjåfører totalt etter at både Lars Tomas Lunde og Niklas Ramdahl nylig har vært uheldig og skadet seg.

Lørdagen var satt av til kval. Da det var over 30 lag startende i senior kjøres det tidskval. Vi fikk med to lag direkte til finale, 1, laget kvalet som nr 1, 2 laget som nr 11 mens 3 laget (Stian,Kevin B, og Jørgen) kvalet som nr 23 og måtte ut i siste sjanse på søndag. Her gjorde gutta en kjempe jobb , presset tider, men det holdt dessverre ikke helt til finale denne gangen.

2 laget (Ståle, Benjamin og Kevin S.) ble i finalen nr 8 etter super kjøring og innsats og veldig god kjøring av alle sammen.

Det var det også av 1 laget ( Kim Oiva, Lasse og Fredrik) De klarte oppgaven de hadde satt seg som mål ,nemlig å bringe lag gullet hjem der det hører hjemme etter mange år på utlån til Lier.

Gutta kjørte inn 1 heat seier hver og hadde tre 1 plasser og to 3 plasser som tellende resultat !

Med andre ord en knusende seier!

Må igjen berømme alle sammen for innsatsen i helgen og vi er stolte over og være lagledere for en slik flott gjeng.

Laglederne

Kristen og Jan Erik