Motocross Om sporten / Linker
OSLO MOTORSPORTKLUBB arrangerer Camp Ullevålseter 2019!

Klubben inviterer utøvere fra hele Norge som har lyst å dele 4 dager ved Starmoen MX bane på Elverum med Pål Anders Ullevålseter som trener i uke 27. 
Pål Anders har mange gode ideer med denne campen, selv om motocross er fokus for campen lover han at alle som deltar skal kunne prøve flere aktiviteter disse dagene. Pål Anders har også fått med seg den Svenske landslagstreneren i motocross Calle Aspegren til å våre trener ved campen, Aspegren er kjent fra sin karriere i motocross hvor han har kjørt VM, EM og hatt proff karriere i USA og Australia, Aspegren er nå landslagstrener for det Svenske landslaget. 

Det er satt av 40 plasser til denne campen, og det forventes at plassene raskt blir fylt opp. Banen er avsatt til dette arrangementet og området har det siste året fått et meget flott depo og uteområde som vil brukes til forskjellige aktiviteter røper Pål Anders. 

Det er første gangen Oslo Motorsportklubb arrangere denne type camp for motorglade barn og voksne, og tanken er å kunne levere en litt annerledes camp med høyt fokus på selve treningen på banen.


Pål Anders og Calle vil sammen dele opp slik at alle her blir sett og fulgt opp så de får mye igjen for disse dagene. Klubben vil legge til rette for at det skal bli hyggelig å være sammen, så gleder vi oss til å se de aktivitetene Pål Anders planlegger i kombinasjon med timer på sykkelen, her kan det bli mange gode innslag fra Pål Anders sin tid på Farmen eller Mesternes Mester.

Vi ser fram mot denne campen, påmelding er åpen og gjøres til mail: blimed@mxcamp.no

Første samling for NEXT LEVEL Motocross Team!

Oslo Motorsportklubb sitt motocross team gjennomførte sin første samling ved Bøverlund i Hedmark tidlig i februar, her møtte det opp 22 utøvere som alle var spente på hvordan det var å trene med Calle Aspegren og Pål Anders Ullevålseter som trenere. Utøverne ble delt inn i 2 grupper og alle kjørte hver timespass på en meget flott bane i hyggelige temperaturer denne helgen.

De fleste av disse utøverne har fra tidligere vært aktive utøvere i andre klubber eller motocross team, og det var stor spenning til hvordan helgen ville utarte seg. 
Allerede lørdag kunne vi skimte mange smil og hyggelige tilbakemeldinger fra utøvere og foreldre, og helgen ble gjennomført med det vi kan kalle suksess etter ca 6 timer på sykkelen for hver utøver, kommentene kom uoppfordret fra flere på søndag ettermiddag, dette hadde blitt en suksess for alle. 

Calle Aspegren og Pål Anders Ullevålseter er ingen hvem som helst, de utgjør en unik duo som utfyller hverandre maksimalt når det gjelder kompetanse og treneregenskaper, Aspegren er landslagstrener for det Svenske landslaget i motocross, og Ullevålseter er landslagstrener for det Norske landslaget i Enduro, i tillegg har disse to en lang og erfaringsrik historie i kombinasjon med tung skolegang innen motocross. 

Det blir spennende å se utviklingen til utøverne, her legges det fokus på trening på og utenfor banen, klubbens team har egen treneransvarlig for fysisk trening, i tillegg har vi egen mekaniker som skal følge oss på løp. Organiseringen startet i det små, nå er det mange av foreldrene som utgjør mange arbeidsgrupper som bidra til at dette blir en suksess for utøvere, trenere, klubben og støtteapparat. 


Neste samling er allerede i februar, og i slutten av mars går turen sørover til sørlige Sverige, da på sommerføre for første gang i 2019. 
Vi gleder oss mye til fortsettelsen og resultatene som kommer, det er vi sikre på at alle utøvere gjør også. 
Ønsker du mere informasjon om satsningen, sjekk ut 
www.nextlevelmx.no  

Logg inn