Motocross Om sporten / Linker
Første samling for NEXT LEVEL Motocross Team!

Oslo Motorsportklubb sitt motocross team gjennomførte sin første samling ved Bøverlund i Hedmark tidlig i februar, her møtte det opp 22 utøvere som alle var spente på hvordan det var å trene med Calle Aspegren og Pål Anders Ullevålseter som trenere. Utøverne ble delt inn i 2 grupper og alle kjørte hver timespass på en meget flott bane i hyggelige temperaturer denne helgen.

De fleste av disse utøverne har fra tidligere vært aktive utøvere i andre klubber eller motocross team, og det var stor spenning til hvordan helgen ville utarte seg.
Allerede lørdag kunne vi skimte mange smil og hyggelige tilbakemeldinger fra utøvere og foreldre, og helgen ble gjennomført med det vi kan kalle suksess etter ca 6 timer på sykkelen for hver utøver, kommentene kom uoppfordret fra flere på søndag ettermiddag, dette hadde blitt en suksess for alle.

Calle Aspegren og Pål Anders Ullevålseter er ingen hvem som helst, de utgjør en unik duo som utfyller hverandre maksimalt når det gjelder kompetanse og treneregenskaper, Aspegren er landslagstrener for det Svenske landslaget i motocross, og Ullevålseter er landslagstrener for det Norske landslaget i Enduro, i tillegg har disse to en lang og erfaringsrik historie i kombinasjon med tung skolegang innen motocross.

Det blir spennende å se utviklingen til utøverne, her legges det fokus på trening på og utenfor banen, klubbens team har egen treneransvarlig for fysisk trening, i tillegg har vi egen mekaniker som skal følge oss på løp. Organiseringen startet i det små, nå er det mange av foreldrene som utgjør mange arbeidsgrupper som bidra til at dette blir en suksess for utøvere, trenere, klubben og støtteapparat.

Neste samling er allerede i februar, og i slutten av mars går turen sørover til sørlige Sverige, da på sommerføre for første gang i 2019.
Vi gleder oss mye til fortsettelsen og resultatene som kommer, det er vi sikre på at alle utøvere gjør også.

Ønsker du mere informasjon om satsningen, sjekk ut
www.nextlevelmx.no

Oslo Motorsportklubb leier inn trenere i motocross!

Oslo Motorsportklubb har over tid mistet mange medlemmer i grenen motocross, mye av grunnen har vært mangel på tilgang til egen motocrossbane for medlemmene, og mange har derfor valgt å knytte seg til andre klubber med opplagte treningsfasiliteter.

Nå går klubben nye veier og leier inn 2 svært erfarne trenere innen motocross, klubben har inngått avtale med den Svenske landslagstreneren i motocross Calle Aspegren og den kjente landslagstreneren i enduro Pål Anders Ullevårseter til å føre fram og løfte medlemmer til nye høyder innen motocross, klubbteamet har fått navnet NEXT LEVEL Motocross Team og har ca. 30 utøvere fra 10 år og oppover.

Dette betyr at klubben nå har fått over 30 nye medlemmer i grenen motocross, i tillegg har flesteparten av foreldrene også tegnet medlemskap til Oslo Motorsportklubb.
Treningene skal foregå på mange forskjellige baner rundt om på Østlandet, og klubben jobber nå med flere klubber for samarbeide i tiden som kommer, trenerduoen og alle utøverne har som mål og stille i mange løp, både lokalt og nasjonalt, i tillegg skal klubbteamet bruke mye tid på kompetanseøkning hos foreldrene som bidrar for barna sine.

Hele teamet drives framover av engasjerte foreldre, og det er fordelt mange oppgaver mellom de fleste foreldrene for at dette skal kunne gjennomføres til utøverens beste.
Klubben har også leid inn egen mekaniker og fysisk trener til samlingene, samtidig er det allerede opprettet samarbeide med næringslivet for å sikre økonomien. Hele klubbteam satsingen er selvbærende og et godt eksempel på hva klubber kan gjøre for at medlemmer skal få systematisk trening gjennom sesongen.

Utøverne som skal benytte seg av dette tilbudet er dyktige utøvere, og alderen er fra 10 til 20 år, og flere av de går på idrettsfaglige skoler, kjører på landslaget samt stiller til start ved NM, EM og VM.

Klubben er stolt over å ha lyktes stort med denne satsingen, og bekrefter at det hjelper å arbeide systematisk for å nå mål når man er mange engasjerte og dyktige foreldre som vil idretten det beste for barna våre.

Ønsker du å være i et voksende miljø, har ambisjoner eller bare vil kjøre motocross når det passer, så er dette riktig klubb for deg.

Vil du vite mere, se gjerne på www.nextlevelmx.no